Funky dining in the heart of Chamonix

 

Cuisson lente. Slow cooking specialities.

 

Poulet au curry maison, avec citron vert, citronnelle,  gingembre et lait de coco servi avec du riz Basmati
Homemade chicken green curry, with lime, lemongrass, ginger and coconut milk served with Basmati rice
€ 19.50

Poitrine de porc braisée servie avec des frites maison et chutney de pommes, fraises et rhubarbe.
Slow-braised pork belly finished of in the josper oven served with crackling, fries and Rhubarb,apple and strawberry chutney.
€ 21.50

 

Végetérien. Veggies.

 

Curry vert végétarien fait maison, avec litchi, baies de goji et legumes rôtis au lait de coco,
servi avec du riz Basmati.
Homemade vegetarian  green curry with litchi, goji berries, roasted veggies and coconut milk served with Basmati rice
€ 19.50

“Falafel” aux noix de cajou et tomates séchées servi avec Patate douce rôtie et Tzatziki.
Cashew nuts, sundried tomatoes falafel served with roasted sweet  potatoes and  tzatziki
€ 21.50

 

From the Josper BBQ.

 

Poisson du jour. Fish of the day.
Please ask your waiter.

Dorade Royale 300g. Dorade Royal 300g.
€20,50

Magret de canard 300g. Grilled french duck fillet 300g.
€23,50

Entrecôte Angus grillé 250g. Grilled Angus entrecôte 250g.
€24,50

Champignon Portobello, rempli d’épinards, d’haricots blancs,
et de pignons de pin 
gratiné au parmesan
Portobello mushroom, filled with spinach, cannellini beans, pine nuts with a parmesan crust
€18,50

 

 Extras. Sides.

 

Frites maison cuites 3 fois. (Sans gluten).
Homemade fries cooked 3 times. (Gluten free)
€4.50

Patate douces rôties avec des noix de pécans, sirop d’hérable, cannelle et noix de muscade.
Roasted sweet potato topped with pecan nuts, cinnamon, nutmeg and maple sirup
€4.50  

Salade trio d’haricots verts avec du fromage feta, des pistaches et des baies de goji.
Three green bean salad with feta cheese, pistachio nuts and goji berries.
€4.50

Légumes grillés. BBQ vegetables.
€4.50

Riz Basmati. Basmati rice.
€4.50

Salade superfood avec betteraves, fenouil et carottes.
Superfood salad with beetroot, fennel and carrot
€4.50

 

Sauces.

 

Sauce au vin rouge. Red wine sauce.
€2.50

Beurre fumé à l’ail. Smokey butter and garlic sauce.
€2.50

Sauce de poivre vert et cognac. Green pepper and cognac sauce.
€2.50

 

Touts les plats sont faits maison et préparés avec des ingrédients frais.
Tout les plats chauds sont cuits dans un four BBQ et sont servis avec salade.
All hot dishes are home made, cooked in a Josper BBQ oven and served with fresh salad.

 

Passer à les Douceurs / Proceed to Desserts

Photo: Niclas Karlson Photography